In een uitverkochte Evenementenhal genoten de bezoekers in een uitgelaten reünie-sfeer van de muziek van de volgende zes bands:


Spot ‘66

[in de bezetting Eddy en Lowell Dykstra, Henk Ploegstra en de gitaristen Cees Slump en Lolke Eyzenga]


The Happy Brothers

[Sies, Geert en Jan de Jong]


The Brown Eyes

[Rob, Chris en Fred Stam]


Het Toledo Trio

[Minne, Benny en Anne Minnesma]


De Zingende Cowboys

[Kees de Ree en Johan Oud]


The Free Boys

[Meine & Jan Minnesma, David Zijlstra en Jelle Boersma]

Enkele reacties van bezoekers die uit heel Nederland en zelfs vanuit Duitsland en België naar Joure afreisden:

Op 30 maart 2013 werd in Joure het eerste reünieconcert 'Herinnert u zich deze nog..?' gehouden.

Van deze unieke avond is een DVD-box uitgebracht. Naast een DVD en een CD bevat de box een full colour boekje van 24 pagina's [foto boven] met concertfoto's, een korte biografie en oude foto's van de bands.

Voor wie erbij is geweest: met deze CD en DVD kun je deze unieke happening nogmaals beleven. En voor degenen die deze avond gemist hebben, is dit alsnog dè kans om een indruk te krijgen van deze onvergetelijke zaterdagavond 30 maart 2013 in de Joure. `


De DVD is uitverkocht maar op 26 maart 2016 zijn nog enkele T-shirts en originele A2 posters verkrijgbaar voor een zacht prijsje.

Uitverkocht!

Henk uit Joure

Zaterdag 30 maart was een dag om nooit te vergeten. In de evenementenhal in Joure, die was omgetoverd tot een prachtige jaren ‘60 hal met alle materialen van die tijd, muziekgroepen en artiesten uit die jaren waar ik ook één van was.


Het was te mooi om waar te zijn om na 42 jaar weer met een gitaar tegenover de oude fans te staan en bejubeld te worden. Zo’n avond vraagt om herhaling want zoiets hoort erbij en kun je niet missen. Oude glorie herleeft.

Vooral voor de mensen die de jaren ‘60 hebben meegemaakt, maar ook de jeugd kan hier volop van genieten.

Suuske uit Scheveningen

Het mag dan wel een paar maandjes geleden zijn maar de herinneringen blijven. Ik had het reünieconcert voor geen goud willen missen.


Je ziet bijna iedereen terug waar je je jeugdjaren mee hebt doorgebracht. En ‘jouw’ band uit je tienerjaren ‘Spot 66’ speelden ook nog. Zo had op deze avond iedereen wel zijn eigen favoriete band die in zijn of haar tijd speelden.


Zelfs de barkeepers van die tijd waren er. Het was 'n geweldig festijn en alles was tot in de puntjes geregeld. Ik heb genoten..!

Albert uit Sint Annaparochie

Prachtig gezellig feest gehad in Joure.


Anneke uit Joure

Een Magische avond..! Terug in de tijd met de muziek en de vrienden van toen. Een avond om nooit te vergeten!!!

Henk uit Joure

Geweldig geslaagde avond. Veel oude bekenden ontmoet.


Fokke uit Den Helder

Een avond vol muziek met de bandjes van toen. Herinneringen ophalen uit de romantische perioden van de 60er en 70er jaren. Een muzikaal evenement waar wij "oudjes" weer even jong konden zijn.

Lolke uit Oranjewoud

30 maart in Joure was een groot feest (der herkenning) voor zowel bands als publiek. Muziek, vrienden en vriendinnen:-) van toen troffen elkaar. Een zaal vol vijftigplussers ! die van voor achten tot na enen hebben genoten!

Max uit Joure

Het was voor mij een geweldige happening. Op zo'n avond kom je jouw ouwe maten weer tegen, goud van oud natuurlijk, memories..!

Eddy uit Leeuwarden

Artiesten en publiek vinden elkaar in herkenning, wat een aanstekelijke werking heeft!

Janny uit Leeuwarden

Het feest in Joure was suuuuuper. Leuk die bandjes van vroeger.

Dus Heerenveen allemaal gaan, anders missen jullie wat..!

Geertje uit Goïngarijp

Het reünieconcert was beregezellig, leuk om de muziek weer eens te horen en heeeeel veel mensen te ontmoeten die je jaren niet gezien hebt. En het was ook een goed tijdstip, zo na de winter.


Meine uit Joure

Deze avond was in één woord geweldig. Vooral omdat ik veel bekende artiesten, na 50 jaar weer heb ontmoet. Namens The Free Boys was het TOP!!!!!


Het reünie concert van 30 maart j.l. was een ode aan de muziek van vroeger, zowel voor jong en oud... Dit soort concerten moeten er zeker vaker komen, het laat de nieuwe generatie kennis maken met de ‘gouwe ouwe’ gezelligheid van vroeger. Het was een fantastische en vooral een hele gezellige avond. Helemaal TOP.

Theo uit Joure

Arjen uit Heerenveen

Een geweldige en ook emotionele avond. Ik woon al jaren Heerenveen maar ben in Joure opgegroeid en heb alle leuke, maar ook nare dingen meegemaakt.

Het terugzien van vele bekenden na jaren, doet je wel wat.

De reünie was voor mij een hoogtepunt in mijn leven en ook de DVD-presentatie in Café it Syl op 24 augustus was een ervaring.


Ik heb zelf de jaren ‘60 niet meegemaakt, dus besloot ik om naar de reünie avond in Joure te gaan. Ik wilde weleens de bands gaan zien die mijn vader vroeger altijd zag. De muziek, de sfeer en de gezelligheid, geweldig!

Ik heb heel even die avond de jaren ‘60 meegemaakt.

Michiel uit Scharsterbrug

Het reünieconcert van 30 maart was niet alleen een reünie voor de bandleden maar ook voor het publiek. Jousters en oud-Jousters zagen elkaar na lange tijd weer. Ook de (oud) barkeepers hadden een geweldige avond.


Onder het genot van een hapje en een drankje in een sfeervol aangeklede hal met attributen van weleer, vloog de avond om. We hebben als herinnering een prachtige CD/DVD om de avond nog eens te herbeleven.

Wiebren uit Joure

Gerke uit Heerenveen

Geweldige avond. Unieke avond. Oud en jong aanwezig.

Mooi concept. Ik ben ook op 6 oktober in Heerenveen weer van de partij!

Een geweldig initiatief en een fantastische avond gehad in Joure met een echte sfeer uit de jaren ‘60. Ongetwijfeld zal het in Heerenveen net zo'n spektakel worden.

Jan uit Joure

Ynte uit Joure

Schitterende herinnering aan vervlogen tijden, pure nostalgie...Wat worden we oud! Schitterend al die oude rockers en fans van toen. Dit vraagt om meer...

Na de ervaring van Het Reünie Concert in Joure is het een prachtig initiatief om dat ook in Heerenveen te gaan organiseren.


Het zou zonde zijn om het vele plaatselijke muzikale uit de ‘ouwe doos in die doos te houden. Dus bezoeken dit evenement. Is ook een aanrader voor andere plaatsen...

Siebren uit Joure

Na enige aarzeling - ik had per slot van rekening al jaren niet meer gespeeld - besloot ik het avontuur aan te gaan. En het bleek en fantastisch avontuur.


Geweldig om weer te repeteren, op het podium te staan en heel veel oude bekenden weer te ontmoeten. Ik had deze ervaring niet willen missen.

Lowell uit Epe

Het reünieconcert op 30 maart had echt de gezellige sfeer van de '60/'70’s. Leuke acts en volle bak. Een uitstekend initiatief.

Gert uit Joure

Een prachtige, gezellige en onvergetelijke avond vol nostalgie. Na 50 jaar weer vele bandleden, bekenden en oud-gitaarleerlingen ontmoet. Sweet memories met mooie muziek uit de jaren ’60. De ‘oudjes’ deden het nog best!


Een unieke en zeer geslaagde avond dankzij de perfecte organisatie van

Will Vandersloot en zijn crew. Zij hebben Joure hiermee op de kaart gezet. Succes in Heerenveen..!

Rob uit Kampen

Hier kunnen we jouw reactie plaatsen, mail deze naar: info@reunieconcert.nl

Jouw reactie..?

Wij speelden vroeger wel in De Brug en ik wilde dit gewoon meemaken.

Een fantastische avond. Het was niet alleen dat er bands vanuit die tijd optraden maar de sfeer en het gevoel van die tijd voelde je in de zaal. 

Ik heb helaas tussen al die mensen Janke niet kunnen ontwaren. 

 

Cees uit Dronrijp

Het reünieconcert is een absolute aanrader. Ik ging natuurlijk in eerste instantie omdat mijn eigen vader op de planken zou staan met zijn broers.

Ik kende het ‘Toledo Trio’ alleen van de verhalen van vroeger en om dat nu op zo'n unieke manier in levende lijve te zien, was geweldig!


Maar ook voor mensen die geen familie op het podium hadden staan, was het een feest van herkenning. En de sfeer op zulke avonden is perfect, omdat iedereen puur voor de muziek en de gezelligheid komt.


Voor 6 oktober geldt dan ook absoluut ,,Be There'', want dit soort dingen wordt veel te weinig georganiseerd...

Gerda uit Sneek

Wij hebben 30 maart echte een fijne avond gehad. Leuke muziek en oude bekenden ontmoet, helemaal goed, voor herhaling vatbaar.

Tineke  uit Oudehaske

Foto’s

1e editie zaterdag 30 maart 2013 Evenementenhal Joure

2016

2016

2015

2013

2013

Joure

Joure

2017

2014