Via het veilige online betalingssysteem kun je tickets en consumptiemunten bestellen en afrekenen. Je hoeft dan niet in de rij te staan en kunt zo naar binnen lopen.


In een paar simpele stappen meld je jezelf aan en binnen enkele minuten is de bestelling voltooid. Bestellen via onze eigen Ticketshop is snel, goedkoop en veilig! Het werkt heel simpel en je kunt altijd een stap terug als je per ongeluk een vergissing hebt gemaakt.


Als je een bestelling hebt gedaan, ontvang je een e-mail van: tickets@ticketshop.frl met bijgesloten 1 of 2 pdf’s (E-tickets en/of munten) voorzien van jouw naam en een QR-code. Deze QR-code wordt bij de ingang gescand. Elke print heeft unieke code, kopiëren is dus zinloos. Voor de munten geldt hetzelfde.


De print(en) neem je mee naar het Reünieconcert, je laat ze bij de ingang zien en hiermee krijg je toegang tot Fun Plaza. Met de print voor de munten werkt het precies zo. De munten kun je in ontvangst bij een ‘Munten’-balie bij de ingang.


Geen mail te vinden? Mogelijk is de bevestigingsmail in jouw spambox terecht gekomen. Niet in de spambox? Neem dan contact op via info@reunieconcert.nl en we lossen het op.

The Doors in Concert

P60 Amstelveen

12-02-2016

Foto: Rob Sneltjes

Voorbeeld

Info tickets